Krores

HÄSTRIDNING i Kroatien: Rid i Kroatien i vackra Dalmatien i vår och höst 2012.

Hästridning i Kroatien är en skön upplevelse. Du har möjligheten att kombinera Din semester med sol, bad & kultur - på en och samma plats. Vi erbjuder hästridning i nationalparken "Biokovo Park".

Hästridning i denna del av Kroatien erbjuder dessutom ett rikt djur- och växtliv i det karga bergslandskapet Biokovo. Vi rekommenderar månaderna april, maj, juni, spetember, oktober och november.

Värmt välkomna till vår Hästridning i Kroatien!/ KRORES Biokovo

Hästridning i den vackra nationalparken Biokovo med utsikt över Adriatiska havet.

KRORES Ridturer 2012 skräddarsys efter Dina önskningar. Vi rider i en av de vackraste nationalparkerna i Kroatien. vidunderlig utsikt över Adriatiska havets turkosa övärld.

På 800 meters höjd, i en av Kroatiens vackra nationalparker - Biokovo Nature Park, erbjuder KRORES ridning i en ljuvlig natur. Vi rider bland doftande timjan, rosmarin, lavendel och 1500 andra örtsorter som växer vilt. Landskapet är kargt, men i dalarna finner man en och annan jordbrukslott. Utsikten från bergen sträcker sig ända över till Italien, när vi har vädret på vår sida, och vi har möjlighet att avnjuta en lokalt hemlagad "Biokovo Meny" upp på den genuina restaurangen "Vrata Biokovo".

Vi erbjuder hel- eller halvdagspaket samt veckopaket för den som önskar.

Pris: Begär offert. Cirkapris: 350 SEK per person och timme.

Läs mer på "Ridning i Kroatien"