Krores

Resa till Makarska

• Reseprogram 

• Resfakta  

 

Toppboende!

Hotell Soline****

4 stjärnigt hotell vid havet och som utsetts till Kroatiens bästa SPA-hotell. Läs mer om hotell Soline>>

I resan ingår:

- Flyg t/r fr. Sth, Kph

- Busstransfer

- Välkomstdrink

- 5 dgar hotell Soline***

- 2 dgr hotell Park***

- Del i dubbelrum

- 7 Frukostbuffe´

- 6 Middagsbuffe´

- 1 Lunchbuffe´

- Powerwalk

- Yoga

- Zumba

- 1 SPA behandling

- 3 shoppingbesök

- 1 Näringskontroll

- ! Hälsoföredrag

- 1 Matlagning

- 1 Vinsmakning

- Svensktalande representant

- Skatter och administration

 - Resegarantier

- Turistskatt

OBS! Utfykter i tillägg: "Ekologisk Gourmetmiddag" och "Vandring i Biokovo", pris 450:-pp)

Powerwalks & simning med Eva

KRORES VD och ägare är experten på både powerwalk och simning: "Under november till mars kör jag power walk varje dag cirka 2 timmar, på för-middagen. Det är underbart att vara ute, dessutom lätt klädd och andas in den friska luften varje dag.

Före mitt pass dricker jag rikligt med vatten och en kaffe, cirka 30 minuter före passet. Promenaderna gör att jag håller mig i trim både mentalt och kroppsligt, för att förebygga stressiga dagar som egen företagare. När våren kommer blir det även simning - framförallt crawl och ryggsim. Jag kommer att vara Er värd för simning och power walks.

Välkomna till aktiviteter som jag älskar och som gör att jag håller mig i form! Hälsningar Eva.

Eva som håller i simning och powerwalk under denna resa.

OBS! NY HEMSIDE ADRESS!!

Gå till www.krores.se

 

Välkommen till vår nya hemsidan med nyheter och favoriter 2017. Flera avgångar är fulltecknade. Närmsta avgång är 15 april och 6 maj.

LADIES WEEK: Måbra med god kost, matkurs, träning, SPA och utflykter, 8 dgr fr. 11.595:-

Under hälsoresan till Kroatien är vårt mål att du skall komma igång med träning, avslappning, bättre kost, stressa mindre och få kännedom om du har några brister av vitaminer eller mineraler.

I hälsoresan ingår: flyg t/r fr. Sth/Kph, 7 frukost, 7middag, välkomsdrink, busstransfer, del i dubbelrum, 4-stjärnigt hotell direkt vid havet, hotellets dagliga hälsoaktiviteter, 1 vandring 3h, 1 SPA behandling, & mycket mer! Fr. 11.595:-

—Välkommen till en skön och avslappnande resa till ljuvliga Makarska Rivera/ KRORES Hälsoglädje

Näringsterapeut Maria Liljeblad: 

Jobbar som näringsterapeut i Stockholm och föreläser om ”Naturlig kost och näring”.  Med hjälp av funktions - medicinska metoder, näring, örter, homeopati och kost hjälper hon Dig så Din optimala hälsa uppnås. Under 30 minuter kommer Maria att ta hand om Dig, för att se vad Du behöver.

Gör en lättare detox i solen! 

1)Personligt ”Detoxpaket”. Passa på att göra en lättare detox i solen! På köpet blir du piggare, gladare och fräschare.

2) Fullständig "Analys”. En längre behandling där Maria ser till fler faktorer än de som visade sig på lilla hälsokollen. Maria gör irisdiagnostik & närings - medicinsk kinesiologi.

Yoga, zumba och powerwalks

Vi kan välja mellan de dagliga aktiviterna yoga, zumba och powerwalk. Hälsoaktiviterna sker på hotell, strand och terass när vi är i Brela, Makarska Riviera de fem första dagarna. Aktiviteterna är anpassade så att Ni har möjlihget att delta i alla tre aktiveter under en och samma dag, för den som önskar. Exakta tider ges vid ankomst på hotellet.

MAKARSKA RIVERA, Brela, Soline****

Vi bor på Kroatiens Bästa SPA-hotell!

Vi börjar vår resa och 4 första dagar med att ta oss till Makarska Riviera och hotell Soline. Hotellet ligger rätt vid havet och har den mestfantastiska SPA-anläggningen. Här mår vi gott med sumba, yoga, powerwalks, sol, bad och en gemensam matlagning i en gamal konoba (vinkällare). Läs mer på "Program Ladies Week" >>

STADEN SPLIT från 300-talet, Park****

Genuint boende endast en minut från hav & fem från stad!

Hotel Park ligger bekvämt nära flygplatsen i hjärtat av Split, nära Bacvice-stranden, Diocletianus' palats och Split-katedralen. I närheten ligger även Gregorius av Nin-statyn och Mestrovic-galleriet. Läs mer på "Program Ladies Week" >>

Näringsterapeut Maria Liljeblad, www.mariashalsokoll.se

Med på vår resa följer näringsterapeut Maria Liljeblad, 44 år från Saltsjöbaden som driver sitt egna företag "Marias Hälsokoll" www.mariashalsokoll.se .

Besök tandläkare och optiker—50% billigare än hemmavid.

Under ett flertal år har hundratals skandinaver och inte minst norrmän valt att laga sina tänder eller att gå till en optiker i Kroatien. Att gå till tandläkaren är ca 40-60% billigare än hemmavid, och servicen och kompetensen är minst lika bra som i Skandinavien. 

Varför betala 150 000 sek när man kan betala hälften!?

Ni får möjlighet att träffa tandläkaren redan dag 1 som ni kommer ned. Då kan ni boka tid och våra tolkar/guider följer med er för att översätta, som gör det extra tryggt för er. För att gå till optiker så gäller samma rutin. Både optiker och tandläkare lämnar garanti för sitt arbete som de utför. Vilket betyder att om något inträffar till er nackdel, så gör de om eller åtgärdar på nytt, utan kostnad.

Läs mer artiklar och information om Tandvård i Kroatien