Krores

Dotterbolag till Sveriges största resebyrå NEX Resebyrå rekommenderar KRORES.

Läs mer nedan om vårt senaste omdöme om en konferensresa 2010:

Hej Eva!

Jag har både fått email och pratat med Staffan Hellman (Hantverksdata AB) sedan han kom hem, och det skall du veta, jag har väl genom alla år haft många nöjda kunder, men jag har ALDRIG haft en sådan här nöjd kund, aldrig!

Jag är så jätteglad över detta arrangemang och jag vet att du verkligen har gjort allt som går att göra för att få det så lyckat, Staffan har öst superlativ över dig och resan.

Han har skrivit så otroligt fina ord om ditt sätt att sköta detta och om hela arrangemanget

Jag tror att detta kommer att bli svårt att överträffa, även om resmålet, maten, utflykterna, restaurangerna har fått toppbetyg av gruppen så har ju du också tillfört något helt makalöst mycket.

När jag först kontaktade dig så fick jag ett väldigt proffsigt intryck och att detta skulle nog kunna vara ett bra paket att erbjuda denna grupp, men att det skulle bli så här fantastiskt som du gjort det till överträffar allas förväntningar, den flexibilitet och improvisation och serviceanda du erbjudit är helt ovärderlig.

Jag kommer att informera om dig och Krores så gott jag kan till alla på NEX.

Så hoppas du hör av dig då du har vägarna förbi.

Många hälsningar och jag hoppas att NEX resebyrå kommer att få kontakta dig igen för framtida arrangemang. Anette Johansson NEX Resebyrå, Luleå.

 

OBS! NY HEMSIDE ADRESS!!

Gå till www.krores.se

 

Välkommen till vår nya hemsidan med nyheter och favoriter 2017. Flera avgångar är fulltecknade. Närmsta avgång är 15 april och 6 maj.

KONFERENS i Kroatien: Endast 2,5 timme bort!

Lite tid & många måsten? En konferens, tre länder (!) och fyra dagar!

Vid våra konferens resor till Kroatien åker vi både till fastlandet eller någon av landets fantastiska öar, från norr till söder. Det finns inga gränser för vad man kan göra mellan sitt konfererande.  Allt är möjligt; båtutflykter med speedbåt eller segelbåt, vandringar, harpunfiske, hästridning, utsökta 5 rätters middagar med lokala smaker från Dalmatien eller Istrien, och så mycket mer. 
Vi samarbetar alltid med restauranger som arbetar ekologiskt och som ger den bästa smaken av Kroatien vad gäller både vin, mat och gästvänlighet. Begär Offert>> för konferens i Kroatien.

Och - glöm inte att vi är specialiserade på bara Kroatien./ Varmt välkommen! KRORES Konferens TEAM

Varför resa till Kroatien och konferera?

Enkelt! Konferens i Kroatien är en kreativa plats för möten:

- Havet, mångfalden och värmen—och då menar jag den vänlighet man möter från befolkningen. Att solen lyser  flest timmar här, än någon annanstans i Europa gör inte saken sämre.

Kroatien är dessutom ett litet land, med korta avstånd för att nå det mesta, för de flesta. Här finns de vidunderligt vackra bergen, arkitektoniskt vackra och levande städer, det kristallklara havet och en av Europas mest gröna välbevarade skogar. Ni kan golfa, jaga, segla, jaa allt. Endast fantasin sätter gränser.

Allt levereras i ett enda vackert oexploaterat paket, på en och samma plats. Endast 2,5 timmar bort! Det kan knappast bli bättre. 

Rovinj - det perfekta resmålet för konferensgästen!

Rovinj är verkligen ett perfekt resmål för den kräsne konferensgästen. Hotellen håller en mycket hög standard, har goda vana med affärsturism och läget är det absolut bästa! Till Rovinj tar det endast dryga 2 timmar med flyg från Skandinavien och det myllrar av vackra och fantastiska sevärdheter, bara stenkast från staden.

Kroatiens Toscana

Staden Motuvun, ca 45 minuter från Rovinji är en på alla sätt en fantastisk plats. Här finns ett lugn, en spännande historia och här finns den kända och sällsynta vita tryffeln. Världens största tryffel hittas i just dessa vackra skogar.

Sköna Motuvun.

Golfa på Titos öar

Golfbanor hittar du bland annat på Titos öar Brijuni. Spela golf på förmiddagen och res tillbaka till Rovinjs härliga stränder och njut av sol och bad i skön aftonsol eller konferera före middag i solnedgång.

Titos paradisöar - Brijuni

Tio skäl att resa till Rovinj:

1. Kort flygtid, ca 2t,15 min

2. Moderna hotell och SPA

3. Flera UNESCO-platser

4. 2 tim med båt till Venedig

5. 1 tim med buss till Slovenien

6. 1 tim med buss till Italien

7. Fina golfbanor i

8. Världskänd vit tryffel

9. Fantastisk mat

10. Värlens finaste olvoljor

Ring oss så berättar vi mer!

 

Split - Dalmatiens vackraste stad

SPLIT Kroatiens näst största stad med cirka 230 000 invånare och har ofta kallats Adriatiska havets vackraste. Staden kan stoltsera med tvåtusenårig historia av arkitektur, blandat med både hög puls och lugn. Diocletianus Palats, byggt på 200- talet e. K, ett av världens vackrast bevarade romerska  ruiner finns med på UNESCO:S  lista på världskulturarv. Palatset är integrerat i staden med butiker, restauranger, bostäder och konstgallerier. Split är ingen badort, men närhet till stränder finns.

Välbesökt Riviera—nära Biokovo bergen — pittoresk stad nära öar, städer och dalmatinsk gourmet mat

MAKARSKA. Makarska Rivieran, en av de mest berömda turistdestinationerna i Kroatien, ligger nedanför berget Biokovo vid den Adriatiska kusten. Rivieran är lätt att känna igen tack vare de kilometerlånga stränderna. Här kan man promenera längs strandpromenaden, njuta av autentisk dalmatinsk mat och vin. Staden med samma namn, Makarska är en av de finaste och större städerna kring rivieran, cirka 15 000 personer lever här. Staden bjuder på nöjen allt ifrån vattensporter till kulturella aktiviteter.

Opatija - gammal kurort från 1880-talet med fantastisk arkitektur, närhet till hav, och landets bästa SPA.

OPATIJA ligger i Kvarnerbukten, vid foten av Uckabergen. Redan under andra hälften av  1800-talet byggdes här det första kurhotellet. Opatija har en ström av exklusiva gäster, så som konstnärer och kungligheter. Idag är Opatija en av Kroatiens mest populära badorter, med en fin hamn, välskötta stränder och trevligt nöjesliv. Badvattnet är lika kristallklart här som i övriga Kroatien. Orten bjuder på skönhet, vila och upptäckter. Här finns även närhet till en mängd olika besöksmål såsom Plitvice sjöarna.