Krores

Toppboende!

Hotell Soline****

4 stjärnigt hotell vid havet och som utsetts till Kroatiens bästa SPA-hotell. Läs mer om hotell Soline>>

RESFAKTA

FLYGTIDER, INCHECKNING OCH BAGAGE

Avresa från Stockholm

Flyg med Norwegian ARN-SPU kl: 08.55. Ankomst Split kl: 11.55. Hemresa kl: 12.30. Ankomst Stockholm kl: 15.10. Avresa från Arlanda och terminal 5.

Avresa från Köpenhamn

Flyg med Norwegian KPH-SPU kl: 08.55. Ankomst Split kl: 11.55. Hemresa kl: 12.30. Ankomst Köpenhamn kl: 15.10. Avresa från Kastrup utlandsterminal.

FAKTA BAGAGE

Incheckat Bagage

Det är tillåtet med två bagage per person, max vikt per bagage är 20 kg. Om du har ett bagage som väger mer än 20 kg, kommer de extra kilona att debiteras som övervikt. Förbetalt tillägg är ej återbetalningsbart.

Om du önskar efter att du har bokat biljetter, att ha med extra bagage, måste detta beställas på flygplatsen vid avresa eller senast 25 timmar innan avgång hos vårt kundcenter eller på internet.


Vi kan inte acceptera att ett bagage väger mer än 32 kg eller mindre än 2 kg. Vi tillåter en max vikt på 64 kg per passagerare. Den övre viktgränsen gäller inte elektriska rullstolar, musikinstrument, eller djur i lastrummet. Norwegian accepterar bagage med en max omkrets på totalt 300 cm varav max enskilda mått är: längd 250 cm, max höjd 79 cm och max bredd 112 cm.

Bagage som inte är koffert, bag eller ryggsäck karaktäriseras som överdimensionerat bagage. Musikinstrument eller sportutrustning som är mindre än 90cm x 75cm x 55cm och mellan 2-20 kg kan accepteras som normalt incheckat bagage.

Packning av bagage
Allt bagage måste vara packat på ett sätt som gör att den tål normal bagagehantering. Det vill säga att den ska tåla belastningen av att komma i kontakt med annat bagage i bagageanlägget samt vid in-och utlastning av flyget.

Den resande är själv ansvarig för att packa sitt incheckade bagage så att innehållet inte blir skadat. Vid lagring av flaskor och liknande i incheckat bagage kan resenären bli ersättningsansvarig vid eventuell nedsmutsning av annat bagage. Norwegian ersätter inte skador på incheckat bagage som är en följd av förstörda flaskor eller liknande.

Allt bagage måste märkas med namn och telefonnr.