Krores
 I resan ingår:

• Flyg t/r från Arlanda, Landvetter och Kastrup till Split.

• Busstransport mellan flygplats och hotell

• Välkomstdrink i lobbyn

• 7 nätter på 4-stjärnig hotell vid havet

• 7 frukostbuffé

• 7 middagsbuffé

• 1x3 rätters lunch inkl. matlagning + vin + kostråd med Maria Biondic

• 1 promenad med visning av byn

• 2 vandringar a´3 tim.

• 2 jympapass per dag,

• 7 pass gymträning och/eller löpträning

• Administrationskostnader

• Turistskatt

Pris: fr. 10.895:- (Del i dubbelrum)

Tillägg Singelrum: + 1.500:-

Datum: 3-10 maj 2014

 

 

Powerwalks & simning med Eva

KRORES VD och ägare är experten på både powerwalk och simning: "Under november till mars kör jag power walk varje dag cirka 2 timmar, på för-middagen. Det är underbart att vara ute, dessutom lätt klädd och andas in den friska luften varje dag.

Före mitt pass dricker jag rikligt med vatten och en kaffe, cirka 30 minuter före passet. Promenaderna gör att jag håller mig i trim både mentalt och kroppsligt, för att förebygga stressiga dagar som egen företagare. När våren kommer blir det även simning - framförallt crawl och ryggsim. Jag kommer att vara Er värd för simning och power walks.

Välkomna till aktiviteter som jag älskar och som gör att jag håller mig i form! Hälsningar Eva.

Eva som håller i simning och powerwalk under denna resa.

RESEPROGRAM- "Tränings- och hälsoresan", Makarska Riviera.

Resan passar dig som vet betydelsen av att må bra; att ta hand om kropp och själ. Tag med väninnan eller eller din partner. Kom i form med vår inspirerande och annorlunda "Tränings- och hälsoresa".

Det är till staden Makarska som vi reser - ca 65 km söder om Split, som är näst största staden i Kroatien. Orten är liten och genuin, med charmiga gränder och vackra gamla stenhus. Orten är inte någon plats som enbart är uppbyggd för turism, utan den verkligen "känns" och är äkta. Här finns mycket att göra - allt ifrån vandringar, promenader, shopping, SPA med mera. - Och med hotellets belägenhet direkt vid havet, så är det en skön avkoppling att bara strosa längs strandpromenaden, ta ett dopp eller att slå sig ner vid någon uteservering. Trots det centrala läget - direkt vid hav och samtidigt centrum - så är platsen trots det lugn och ingen "partyplats" under vår samt höst. 

Välkommen till åtta dagars träning i sköna, inspirerande miljöer nära berg och hav. Kroatien och Riverians stränder hälsar oss välkomna!

Dag 1: (Lördag) På flygplatsen möter vår reseledare upp och tar Er med buss till vårt 4-stjärniga hotell i den lilla genuina staden Makarska. Framme på hotellet bjuds ni på en välkomstdrink. Under eftermiddagen har Ni egen tid och vi ses igen kl 16.00 i hotellets lobby. Vi börjar lungt med ett skönt första jympapass och får träffa våra hälsoinspiratörer Sanna och Mats, och våra reskamrater första gången. Ni får då en presentation av KRORES Hälsoteam samt hotellets SPA- avdelning, och om vad som kommer att ske under veckan. Ni anmäler nu ert intresse för löpning och gymträning, och vi sätter tillsammans upp tider för alla.

Varje dag har vi ett förmiddags- samt eftermiddags jympapass. Och du lägger även till gym- samt löpträning varje dag eller mindre. Till detta har vi två dagar som vi beger oss upp i de vackra Biokovobergen. Dessa vandringar kommer att anpassas efter väder och era andra träningspass.

Varmt välkomna till en unik resa i sitt slag!/ KRORES Träningsglädje

>> Boka resan här
 

Sköna jympapass

Våra hälsoinspiratörer Sanna och Mats håller i våra Jympapass, 2 gånger per dag. Vi varierar mellan att vara utomhus respektive inomhus. Passen anpassas efter gruppen och era önskemål. Båda är de erfarna ledare och instruktörer från Friskisk & Svettis.

Evas vandringar

Eva, ägare till KRORES och boende i Makarska, visar oss något av sina smultronstigar längs bergen. Vi tar oss upp till 1442 möh och njuter av det som säsongen har att erbjuda i vilda bär, frukter och känner doften av de helande örterna lavendel, timjan, rosmarin m fl.

Gym- & löpträning

Sanna Dafnäs kommer att hålla i er gymträning och löpträning. Ni kan välja båda dessa aktivieter eller en av dem. Gymträningen hålls i hotellets anläggning och löpträning längs med kust och/eller vid stigar i bergen för den som önskar det. Antalet pass bestämmer ni på plats tillsammans med Sanna.