Krores

Resa till Kroatien

• Reseprogram 

• Resfakta

• Resevillkor

« Tillbaka

Föreningsmedlemmar, vänner och bekanta. - Gör en egen härlig gruppresa till Kroatien.

Läs mer om vår >> gruppresa för seniorer. Kom ihåg att det finns inga gränser för vad man kan hitta på för extra aktiviteter på seniorresa: dans, boule, fiska, vinprovning med mera.

Ni kan även läsa mer om våra >> klassiska utflykter man kan lägga till i sitt reseprogram på "Klassiska seniorresan".

Kroatienresa "Seniorer" 2014

Välkomstlunch vid stranden till levande musik

+80 gäster på vandring

En dagsvandring på 5 timmar

OBS! NY HEMSIDE ADRESS!!

Gå till www.krores.se

 

Välkommen till vår nya hemsidan med nyheter och favoriter 2017. Flera avgångar är fulltecknade. Närmsta avgång är 15 april och 6 maj.

Seniorresor till Kroatien och Makarska Riviera, 2017

Trivselresa med utflykter och avkoppling direkt vid havet - för både singlar och par. 

Vi reser till kuststaden Makarska, 6 mil söder om staden Split och bor på det fina 4-stjärniga hotell Meteor beläget direkt vid havet, halvpension ingår, dagliga hälsoaktiviteter, en skön båttur till ön Brac med lunch ombord, 1 stadsvandring och en kväll blir det härliga toner av Evergreen musik. Res och njut!

-Lägg till en extra vecka fr. 5.990:-

Trivselresa med utflykter och avkoppling direkt vid havet - för både singlar och par. 

Vi reser till kuststaden Makarska, 6 mil söder om staden Split och bor på det fina 4-stjärniga hotell Meteor beläget direkt vid havet, halvpension ingår, dagliga hälsoaktiviteter, en skön båttur till ön Brac med lunch ombord. –Och ett besök till den lilla byn Vlaka där vi smakar på familjens hemlagade skinka med mera. En kväll blir det härliga toner av Evergreen musik. Res och njut!

Röster från några av våra seniorgäster våren 2014

 "Ja nu är man hemma igen efter en underbar vecka i Kroatien. Hemfärden gick smidigt och utan några större problem. Visst är det skönt att vara hemma igen men våra tankar går nu till de som verkligen ställde upp till 100 % under vår vistelse i Makarska.  Berit och jag har rest mycket under årens lopp (och även gruppresor) men vi har aldrig varit med om att få den hjälp och service som vi alla fick denna vecka - Vilket team ni är. Vi vill nu framföra vårt varma tack till dig Eva och dina medarbetare Hiba (som verkligen gjorde allt för att alla skulle trivs och ha det bra). Hennes berättelse berörde oss djupt. Hon är verkligen en tillgång. Så har vi Natasha som är en verklig solstråle med glatt skratt. Hon livade upp “gamlingarna” vid våra utflykter. En verkligt gullig tjej. De andra i teamet hade vi inte så mycket kontakt med. Vi vill till sist ännu en gång tacka för allt ni gjorde för att vi skulle få en trevlig och minnesrik vecka. Ha det så bra"  Med vänliga hälsningar Berit och Bertil Wesström

-Vill ni läsa mer om vad andra gäster tyckt om KRORES seniorresa, läs mer och titta in i vårt galleri från några utflykter med oss!

Fyrstjärnigt hotell boende direkt vid havet! Med skärgårds- kryssning, lunch på landet, halvpension, hälsoaktiviteter, Evergreen Night bland mycket mer, fr. 6.995:- 1 vecka.

Vi fortsätter år efter år med vår ”Klassiska Seniorresa” och till orten Makarska. Resan vänder sig till dig som är pensionär , pigg och aktiv, liksom du som vill känna lite extra trygghet och omsorg.

Resan är anpassad för seniorer som klarar sig på egen hand, par och singlar. Men behöver du extra support på exv. flygplatsen så meddelar du oss detta på förhand.

Vi brukar säga till våra gäster att resan passar bra för både dig som vill och önskar skapa nya intressanta bekantskaper, men det är inget hinder att kunna ”ta vara på sig själv”. Vill man känna tillhörighet med gruppen finns den möjligheten, genom att vi har utflykter tillsammans och som ingår i resan. Och vi träffas garanterat på vår egna KRORES Evergreen kväll, som bjuder på fin stämning med dans och musik

Ni finner också ”egen” tid under veckan, som även innehåller andra fantastiska utflykter i tillägg; Split, Dubrovnik, vinprovning, vandring, folklore och mycket mer. (Utbudet av extra utflykter beror på gruppens storlek)

Du som inte ännu blivit senior, men är +50 och är intresserad av att följa med på denna resa är hjärtligt välkommen.—De som följer med på denna resa är oftast mellan 60 och 85 år med olika aktivitetsnivå, vilket inte är ett hinder eftersom vi erbjuder våra gäster aktiviteter som är anpassade efter intresse, förmåga och önskningar —Dvs en personlig service för var och en! 

Vi reser med båt till ön Brac, som är känd för den vita stenen som Vita huset är byggt av och för den vackra sandstranden Zlatni Rat. Ombord äter vi en Dalmatinsk lunch med vin inkluderat.

En annan dag  följer vi med en familj till deras 300 år gamla familjegård. Vi äter mat med tradition från området, och får se när de tillreder en rätt som till och med finns med på UNESCOs kulturarvslista! Dagen bjuder på god stämning och atmosfär—inte bara dessa två utflyktsdagar, utan också övriga. Ett gott reshumör är alltid välkommet av dina reskamrater!

Hjärtligt välkomna!

Besök tandläkare och optiker—30-50% billigare än hemmavid.

Under ett flertal år har hundratals skandinaver och inte minst norrmän valt att laga sina tänder eller att gå till en optiker i Kroatien. Att gå till tandläkaren är ca 40-60% billigare än hemmavid, och servicen och kompetensen är minst lika bra som i Skandinavien.  Ni får möjlighet att träffa tandläkaren redan dag 1 som ni kommer ned. Då kan ni boka tid och våra tolkar/guider följer med er för att översätta, som gör det extra tryggt för er. För att gå till optiker så gäller samma rutin. Både optiker och tandläkare lämnar garanti för sitt arbete som de utför. Vilket betyder att om något inträffar till er nackdel, så gör de om eller åtgärdar på nytt, utan kostnad.

Ladda ner PRISLISTA OPTIKER>>

Ladda ner PRISLISTA TANDLÄKARE>>