Krores

GOLFRESOR till Kroatien: Spela golf i Kroatien 1 v. fr. 5.995:-

Golf i Kroatien—både för dig som vill åka med din tennispartner, men även för er som grupp—förening eller företag. Vi rekommenderar Istrien som utgångspunkt och staden Rovinj och hotell Eden. Ring så berättar vi mer!

Våra samarbeten med hotell, lägenheter och tennisplaner finns i både Istrien i norra Kroatien, och södra delen - Dalamtien och Makarska Riviera. Möjligheterna att förlänga utomhussäsongen eller kombinera med annan träning så som löpträning, är många och fina ändå in i november - december månad.

Varmt välkommen till ett golfvänligt klimat i april, oktober och november 2011.

Kroatiens Toscana

Staden Motuvun, ca 45 minuter från Rovinji är en på alla sätt en fantastisk plats. Här finns ett lugn, en spännande historia och här finns den kända och sällsynta vita tryffeln. Världens största tryffel hittas i just dessa vackra skogar.

Sköna Motuvun.

Spela golf på Titos öar

Golfbanor hittar du bland annat på Titos öar Brijuni. Spela golf på förmiddagen och res tillbaka till Rovinjs härliga stränder och njut av sol och bad i skön aftonsol eller konferera före middag i solnedgång.

Titos paradisöar - Brijuni

Tio skäl att resa till Rovinj:

1. Kort flygtid, ca 2t,15 min

2. Moderna hotell och SPA

3. Flera UNESCO-platser

4. 2 tim med båt till Venedig

5. 1 tim med buss till Slovenien

6. 1 tim med buss till Italien

7. Fina golfbanor i

8. Världskänd vit tryffel

9. Fantastisk mat

10. Värlens finaste olvoljor

Ring oss så berättar vi mer!

 

Spela golf Kroatien

Kroatien har idag 2 golfbanor: en 9 håls bana på vackra ön Brijuni och en söder om Zagreb med 18 hål, Dolina Kardinala Golf and Country Club.

Reser man till Istrien och bor i staden Rovinj, kan man även resa över dage til Slovenien. Den närmsta golfbanan med en mer internationell prägel finns  i Slovenien, Castle Mokrice Golf and Club Spa Resort.

Framtidsplanerna både på regeringsnivå och lokalt är att bygga cirka 40 golf banor runt om i Kroatien med den största procentuella delen i Istrien, där topologin mycket liknar Toscana i Italien.

Istrien har bättre förutsättningar än övriga delar av kuststräckan, där marken för det mesta är ganska stenig.