Krores

OBS! NY HEMSIDE ADRESS!!

Gå till www.krores.se

 

Välkommen till vår nya hemsidan med nyheter och favoriter 2017. Flera avgångar är fulltecknade. Närmsta avgång är 15 april och 6 maj.

Resor till Kroatien, 2014

Kroatienresor att minnas! - KRORES är den enda arrangören med specifika Temaresor enbart till Kroatien där vi arrangerar alla aktivieter & utflykter själva.

Dessutom reser vi under bästa tiderna på året - mars, april, maj, september, oktober och novembet. Då priser, service och råvaror är som bäst. Alla våra resor är skräddarsydda med hög kvalitet och unika innehåll. Res med oss som brinner för att göra vårt paradis även till ditt paradis!

Varmt välkomna till en skön plats på jorden!/ Hälsningar TEAM KRORES

Vi tipsar om bästa restaurangerna i Kroatien, och det bästa att äta för säsongen!

Alla vi som arbetar inom KRORES har ett genuint intresse av ekologisk mat, god hälsa och motion.

Vi rekommenderar därför alltid våra gäster att besöka restauranger som arbetar med ekologiska och lokalproducerade råvaror - både vad gäller föda av protein och vanliga grönsaker.

Det finns ofta en rad restauranger kantade längs strandpomenaderna, vilka inte alltid är de bästa ur ekologiskt perspektiv.

Fråga oss gärna & smaklig måltid! ("Dobar tek" på kroatiska)

Adriatiska havet - troligen världens renast och mest turkosa 

Den Kroatiska sidan av Adriatiska havet sägs enligt bland annat astronautar vara världens mest turkosa hav! Och även det renaste på jorden. När man väl varit i Kroatien en gång och jämför med andra platser man varit på, så vill man gärna tro att det är sant. Förutom klarheten så har havet en mycket hög koncentration av salt.

Dessutom tillför de omkingligande Biokovobergen en högre mineralhalt till havet - framförallt om morgon och kväll. Många personer med astmatiska problem menar att de blir mycket bättre efter att de vistats i framförallt Makarska.

En av dessa personer som KRORES intervjuat är norska Marit Berg, asmatiker, som vistats ca 10 gånger i Makarska. Läs mer om Intervjuen mer Marit här >>>