Krores

Viktig information

Gällande aprilresor från Göteborg

OBS! Vid avresa från Göteborg och Landvetter på våra aprilresor gäller avresedag söndag - söndag, och inte lördag-lördag, vilket gäller övriga avreseorter i april. Det innebär att när du bokar enligt formuläret en avresa exv. lördag den 11/4 gäller 12/4, 18/4 blir 19/4, och 25/4 blir 26/4.

Bra att läsa före du bokar din resa.

Före du fyller i formuläret till höger är det bra om du har ditt pass tillgängligt så du kan ange alla dina namn, något som flygbolag och flygplatser kräver gällande ditt resedokument. Se så du fyllt i alla uppgifter korrekt. Många fyller i exv. Frontrum. Detta är ett lyxrum som istället för balkong har en stor terrass som ligger mot havet. Se tillägg 1.500:- per peson och vecka.

De ordinarie dubbelrummen har balkong och ligger placerade på fyra sidofasader till havet. Det innebär att man har sidovy mot havet, och inte full utsikt från norr till söder. Men mycket fina och omtyckta av gästerna. Läs och titta gärna mer om hotellet i vår katalog eller på hotell Meteor. Här finner du mer info om du behöver. Ni kan gärna ringa oss så berättar vi mer.

Klicka dig vidare nedan om du vill läsa mer om:

- Kortbetalning

- Återbetalning

-Avbokning

- Ändringar i bokningen

- Bokningsbekräftelse

- Att boka

- Kontakta oss

Boka resa

Namnuppgifter enligt ditt pass. Se RESFAKTA innan du bokar!
Så vill vi betala*